Chassepierre ontvangt gezelschappen in residentie

Geheel volgens de missie en visie van ons festival maken dergelijke ‘residenties’ het mogelijk voor de gezelschappen om zich in te leven in een geografische en sociale context (landelijke gebied).

Ze geven de mogelijkheid om unieke momenten te delen met andere gezelschappen, ontmoetingen te hebben met bewoners, te experimenteren, herhalen, voelen, delen en verfijnen van hun creaties...We bieden ook steun aan de productie (analyse van de haalbaarheid van het project, institutionele informatie en advies voor het opstellen van een folder, organisatie, promotie...)

Ontmoeting met het publiek

Tijdens hun verblijf hopen we dat de gezelschappen ook wat tijd nemen om de buurtbewoners te ontmoeten en zo het project te integreren in de lokale gemeenschap en tegelijkertijd tot een uitwisseling te komen.

Schools, associations, inhabitants, take part in the creative process!

The artists in their creation invite you to discover one step in the making of their work, to exchange views about social issues linked to their project. They suggest workshops on site or going to your place.

Are you a school, a local association, a neighbourhood association?  Are you interested in a moment for sharing and dialogue with the artists in residency?

Begeleidingen 2022

Kom naar de presentatie van de shows:

GIVB

Scratch

Chemins de Terre

Art Numérique

vague-grise

In pratijk voor artiesten

De Residenties staan open voor professionele circus –en straattheatergezelschappen. Opslagruimte en andere ruimtes staat gratis te beschikking.

Periode en duur


Minimum 5 dagen. De periode die voorzien is voor residenties is tussen vanaf de maand mei tot en met de maand juli.

Infrastructure


Het magazijn heeft een oppervlakte van 600 m2 met een hoogte van 8.4 meter, een betonvloer, WC, een vergaderruimte en een geluidsinstallatie. Het is niet mogelijk om dingen op te hangen en de verlichting is met spots. (Per project kan er naar oplossingen worden gezocht).

 

 

Accomodatie en catering

 
Overnachtingen en catering betreft by het organisatie zijn, na arrangementen tussen organisatie en gezelschap.

 

Professionele circus –en straattheatergezelschappen?
Gelieve het formulier hieronder in te vullen om uw kandidatuur in te dienen.

Kandidatuur van de résidentie